EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER AYLA SELÇUKOĞLU KÖKSAL VE PINAR ALTINKAYA

2021-2022 Eğitim Öğretim yılına hazırlık sürecinde gösterdikleri emek,sabır ve gayretinizden dolayı Müdür Vekili Ayla SELÇUKOĞLU KÖKSAL ve Pınar ALTINKAYA'ya okulumuz adına teşekkür ederiz.

12.09.2021 161

2021-2022 Eğitim öğretim yılı hazırlıkları bu yıl ilk kez,imkansızlıklar gölgesinde ,yaz döneminde gerçekleşmiştir. Bu zaman diliminde maddi-manevi destekleri,üstün gayretleri ile zorlu hazırlık sürecini 31 Ağustos ve yeni okul müdürü göreve başlamadan  tamamlayan Müdür Vekili Ayla SELÇUKOĞLU KÖKSAL ve Müdür Yardımcısı Vekili Pınar ALTINKAYA'ya gönülden teşekkürler.