İLKÖĞRETİM HAFTASI 'nı coşkuyla kutladık:)

Okul sayesinde, okulun vereceği ilim ve fen sayesindedir ki, Türk milleti, Türk sanatı, Türk ekonomisi, Türk şiir ve edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.  (MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)

Halil Akgün İlkokulu 4C öğretmenimiz Hatice ÇELİK ve 4E öğretmenimiz Mustafa KURNAZ 'ın öğrencileriyle birlikte hazırladıkları İlköğretim Haftası kutlama programımızı gerçekleştirdir.Emeğinize yüreğinize sağlık.Gönülden teşekkürler.

14.09.2021 156

*En önemli ve verimli vazifelerimiz millî eğitim isleridir. Millî eğitim islerinde kesinlikle zafere ulaşmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu ancak bu şekilde olur.

**Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.(MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)

Geleceğimizi şekillendirecek evlatlarımızı ,nesiller boyu süregelen öğrenme aşkıyla buluşturan okulumuzda ,2021-2022 Eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.

14-09-2021