24 KASIM ŞİİR ETKİNLİĞİNDE OKULUMUZU TEMSİL EDEN  MÜDÜR YARDIMCIMIZ AYLA SELÇUKOĞLU KÖKSAL 'A TEŞEKKÜRLER

24 KASIM ŞİİR ETKİNLİĞİNDE OKULUMUZU TEMSİL EDEN MÜDÜR YARDIMCIMIZ AYLA SELÇUKOĞLU KÖKSAL 'A TEŞEKKÜRLER

Okul Müdür Yardımcımız Ayla SELÇUKOĞLU KÖKSAL, İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü şiir etkinliğinde ,200 kıta ve 6+5 hece ölçülü olarak kaleme aldığı "Aslan Mehmedim" şiiriyle ,okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. Kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

03.12.2021 226

Bakanlığımız Öğretmen yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü yazısı gereği, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ,kitabı yayınlanmış ,ehl-i kalem öğretmenlerden seçilen bir ekip ile 24 kasım 2021 de ilimizde de  Şiir etkinliği düzenlenmiştir. Mersin Valimiz ,Güvenlik ve Kuvvet Komutanlarımızın da iştirak ettiği şiir etkinliği, Mersin Suphi Öner Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Anamur salonunda gerçekleşmiştir. Türk Millî Eğitiminin temel ilke ve genel amaçları doğrultusunda; bedence sağlam, fikirce uyanık, ahlâkça dürüst fertler yetiştirmek, cennet vatanımızı korumak ve yüce Türk milletini yüceltip yükseltmek adına millî şuur bilinci kazandırmak görevini hakkıyla yapan ,bunu yaparken de Türk dilinin cazibesini ve inceliklerini ustalıkla kulanan öğretmenlerimizin varlığı bize ümit aşılamaktadır. Sadece göze kulağa değil, yüreğe ve yarınlara da dokunabilmek maharetini sesiyle, sözüyle, şiirleriyle ,duruşuyla ve sunumuyla ispat eden öğretmenlerimiz, eğitim neferi olarak daha nice neferler yetiştirmeye devam edecektir. Kendileri gibi eğitim neferi, sağlık neferi, güvenlik neferi, bilişim neferi ve dahi müteşebbisler...

Okulumuz Müdür Yardımcısı Ayla SELÇUKOĞLU KÖKSAL ,200 kıta ve ( 6+5 )hece ölçüsüyle kaleme aldığı  "Aslan Mehmedim" şiiriyle ,ilimizde okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. Kendisine gönülden teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.